Despre noi

Produsele noastre pe măsura dumneavoastră

Topexim s-a născut în 2003 din dorința de a pune în practică experiența acumulată în domeniul sticlei. Ucenicia am făcut-o în Italia, țara unde sticla este lucrată la rang de artă. Înarmat cu aceste cunoștințe și cu o doză mare de optimism am plecat pe acest drum. Pot spune acum, după mai bine de 18 ani, această ucenicie ne-a ajutat să facem lucrurile așa cum trebuie pentru cei care au apelat la noi. Obiectivul nostru este de a oferi produse din sticlă care îndeplinesc cerințele clienților.

Vă punem la dispoziție experiența și dotarea noastră pentru ca dumneavoastră să faceți cea mai buină alegere pentru produsule pe care vi le doriți. Produsele fabricate de noi sunt moderne, practice, ușor de întreținut și durabile în timp. Putem spune că ne străduim să tratăm clienții noștri așa cum dorim noi să fim tratați.

Produsele noastre au la bază profesionalism și know-haw, necesare realizării lor. Suntem o companie ”pe măsură” – fabricăm produse pe măsura clientului, specializată în sticlă arhitecturală.

TOPEXIM S.R.L.
Adresa: str Dionysos nr 7, Focsani, Vrancea
Telefon: 0729 001.057
Email: topeximro@gmail.com